Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Malwina Kwiatkowska Hexi (3484 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
roman jest tak poprawny że jest lepszy od norków i nie kupi co tańsze a lepsze ....woli przepłacać bo jest roman
niech się państwo martwi żeby nie kupować od przemytników po co kłamać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(romanczejarek)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gepard124)
Wiking
romanczejarek - piszac taniej mam na mysli zarowno towar tani jak i luksusowy ,ale nie widze powodu ,aby wiedzac ze moge tu i teraz dostac to co akurat potrzebuje w o wiele nizszej cenie to zawsze skorzytstam

gabriel - mieszkam na odludziu ,ale owszem znalem kilka osob i moge powiedziec ,ze nikt z nich nie ryzykowal tylko dla ekstra dodatkowego zysku . czesto gesto sa to ludzie z terenow wielkiego bezrobocia ktrorzy kiedys weszli w ten interes i tak to ciagna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
za to wszystkie browary w norge są rozwodnione . jak zapierdala ci żywiec spirtusem to czas skończyć i przerzucić się hansę
milionerem tu nie jestem ale na wódkę w vinmonopolet mnie stać tylko po co jak i ona jest rozwodniona i droższa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
roman costam-lepiej od nas zarabiajace norki kupuja faje i wode ze statkow po 200,250nok za karton,kiedys znajomy norg pytal mnie o fajki bo dluzszy czas byl na zwolnieniu,jak mu powiedzialem ze po 350 chlopaki sprzedaja to mnie wysmial powiedzial ze po 200 kupuje,a to taniej niz w pl. a ty pieprzysz jak nawiedzony,przemyt byl jest i bedzie dotad dokad bedzie oplacalny,to ze pisza tylko o zlapanych polakach nie znaczy ze norki tego nie robia,tylko jakby to wygladalo gdyby pisali ze norweg przemycal
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
kryss napisał:
roman costam-lepiej od nas zarabiajace norki kupuja faje i wode ze statkow po 200,250nok za karton,kiedys znajomy norg pytal mnie o fajki bo dluzszy czas byl na zwolnieniu,jak mu powiedzialem ze po 350 chlopaki sprzedaja to mnie wysmial powiedzial ze po 200 kupuje,a to taniej niz w pl. a ty pieprzysz jak nawiedzony,przemyt byl jest i bedzie dotad dokad bedzie oplacalny,to ze pisza tylko o zlapanych polakach nie znaczy ze norki tego nie robia,tylko jakby to wygladalo gdyby pisali ze norweg przemycal
brawo
naga prawda o norkach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niech sobie roman kupuje w vinmonopolet i będzie prawowitym norkiem ....a normalni kupują tu gdzie taniej i gdzie im pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Dla mnie wydaje się mało logiczne kupowanie tu fajek czy alkoholu jak pod nosem sprzedają mi dużo taniej. Chyba każdy normalny człowiek korzysta z okazji, które niesie życie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
już buniusia zaplusowała za porzucenie gomułkowiego toku myślenia niech jakimś romanom śmierdzą żywce spiritem ...
białorusini jeżdżą kupować warzywa do polski , norgi przy granicy robią zakupy w szwecji a polacy muszą w norge bo romanom się tak wydaje że to poprawnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...ech

przypomnialy mi sie stare,dobre czasy

kiedy to w 2003/04r. jezdzilem z miasta lodzi do drammen

i na promie ze swinoujscia,kupowalo sie alkohol i fajki za np: 100sek

a po przyjezdzie na miejsce,czerwononosy kierownik magazynow abb,wyplacal 400nok...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok